Renåfjellet Snowboard

VINTERAKTIVITETER

Alpinsenter

Renåfjellet byr på et flott og familievennlig tilbud innen alpint og snowboard. Du har tilgang til et nytt og moderne alpinanlegg med tre alpintrasèer. Den ene traséen har lysanlegg og åpner for kveldskjøring.

I tillegg finner du et nytt og moderne barneanlegg, som gir hele familien muligheten til å nyte fjellet i vinterhalvåret.

Ved anlegget er det varmestue og en kiosk, og mulighet for å leie alpinutstyr.

Ved alpinsenteret finner du også en veletablert skipark med både hopp og rails, noe som tiltrekker seg barn og unge i alle aldre.

Gled deg til vinteren på Renåfjellet!

Langrenn

Renåfjellet er et langrennseldorado!

For deg som ønsker å spenne på deg skiene kan du glede deg over hele 70 kilometer med preparerte skiløyper. Her finner du fantastiske turmuligheter for hele familien.

Snøgaranti og gode snøforhold muliggjør tidlig åpning av både alpin-og langrennstraseer. Med rask responstid på preparering av løyper (oppdateres løpende på skisporet.no) kan du glede deg til mange flotte turer i løpet av vinteren.

Ta deg en topptur til Renåfjellet, Vardebua, 1.028 m.o.h. og nyt den slående naturopplevelsen.

Besøk oss & Skap Gode minner

Trekk deg tilbake fra den hektiske hverdagen og finn roen på Renåfjellet i Rendalen, en av Norges best bevarte hemmeligheter
Hytteutleie
Renåfjellet sommeraktivitet

SOMMERAKTIVITETER

Jakt og fiske

Med hytte på Renåfjellet har du en av Norges beste ørretselver, Mistra, i umiddelbar nærhet. Her kan du virkelig teste fiskelykken og hale i land både sik og ørret. Du har også tilgang til Storsjøen og Sølensjøen, så fiskemulighetene er store, både sommer og vinter.

Rendalen og Renåfjellet er et populært jaktområde for både storvilt og småvilt – deriblant elg, rådyr, bever, hare, skogsfugl og rype. Det er med andre ord bare å gjøre seg klar for en fantastisk jaktsesong!

Sykling og turmuligheter

Forbered deg på spektakulære fjellturer, med slående utsikt og krystallklar fjelluft. Ta beina beina fatt og nyt det Renåfjellet har å by på av naturmuligheter.

For sykkelentusiaster er mulighetene mange. Milevis med trafikkstille skogsbilveier åpner opp for fantastiske sykkelturer for hele familien, både vår, sommer og høst. Sykler du utenfor veiene finner du muligheter for terrengsykling i flott fjellandskap.

Du kan også kombinere sykkelturen med fjelltur på beina i flott terreng, eller hva med en lang løpetur?

Sykkelopplevelsene og turmulighetene står i kø!

Bærplukking

Sensommeren og høsten er ikke komplett uten bærplukking. På Renåfjellet har du fantastiske muligheter for å fylle fryseren for vinteren. Frodige skogs- og fjellpartier byr på flotte muligheter til å kombinere vakre fjellturer med bærplukking. En aktivitet hele familien har glede av. Nyt alt fjellet har å by på og finn fram bærplukkeren.

Liv i Åkrestrømmen

Åkrestrømmen er det tredje største tettstedet i Rendalen kommune. De siste årene har det vært stor vekst her, og det er mye liv og kulturelle innslag. Kjent for sine fantastiske fiskemuligheter, og blant annet tradisjonell håvfiske etter sik.

Hvert år blir Fiskefesten arrangert; en årlig fiskekonkurranse i Åkrestrømmen. Omtalt som “alle fiskeres drømmehelg” er dette noe du vil få med deg! Interessen for Fiskefesten er økende for hvert år og i 2019 var det over 300 deltakere.

Bli med på den store festen!

Renåfjelet Hytte og Alpinsenter logo

FLOTTE TØMMERHYTTER TIL LEIE

Fasiliteter

  • 55 kvadratmeter

  • 2 Soverom

  • 5 Sengeplasser

  • 1 Bad

  • På fjellet

Renåfjelet Hytte og Alpinsenter logo

PUB’EN

Pub beskrivelse

PUB MENYEN

Matservering